Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje AGD design
Proces grafičnega oblikovanja
Referenčni grafični dizajn
Naročniki vizualnih komunikacij
Cenik grafičnega oblikovanja
Kontaktni podatki
Spletne povezave
 
 

Tekmovanja najboljših svetovnih dizajnerjev

Dizajnerji na mednarodnih tekmovanjih lahko tekmujejo v grafičnem dizajnu, ilustracijah, fotografiji, arhitekturnih zasnovah in drugih zvrsteh.

<< predhodna stran | stran 1 | stran 2 | stran 3 | stran 4 | naslednja stran >>Oblikovalsko tekmovanje - Manj odpadkov, več pravic
Da bi zadovoljili evropsko direktivo, ki je pozvala k ukrepanju proti oblikam globalne revščine in socialne izključenosti, je bilo organizirano tekmovanje "Manj odpadkov, več pravic" v razmislek kako oblikovati bolj racionalno izrabo virov.
Grafično oblikovanje
Podrobnosti...


National Geographic fotografsko tekmovanje
National Geographic z briljantnimi slikami postavlja standarde za fotografsko odličnost. Zdaj lahko delite svojo vizijo sveta. Prijavite se in se potegujte za nagrado $10,000 in objavo svoje fotografije v reviji National Geographic.
Fotografije
Podrobnosti...


Ten One Design iPad Art Challenge
Ten One Design - inovativni ustvarjalci prvega kapacitivnega pisala za zaslon na dotik za iPhone, iPod in zdaj iPad, so objavili drugo mednarodno umetnostno tekmovanje - tokrat za iPad in Pogo Sketch uporabnike.
Različne discipline
Podrobnosti...


Skopski mednarodni študentski natečaj za najboljši letak
Podnebne spremembe, globalno segrevanje, izguba biotske raznovrstnosti, težave s pitno vodo, sanitarni problemi, izguba okoljskih virov, onesnaževanje, kjotski protokol, kopenhagenski vrh ... ukrepajte in stopite korak naprej. Povejte svoje mnenje o problemih s katerimi se sooča naš planet. Povejte glasno!
Grafično oblikovanje
Podrobnosti...


Tekmovanje za dizajn kondomov ONE
Poslovite se od dolgočasnih kondomov v kvadratnih in pravokotnih ovojih. Kondomi ONE uporabljajo več kot 200 edinstvenih in inovativno oblikovanih ovojev. Mnogi med njimi so bili oblikovani s strani poklicnih oblikovalcev.
Grafični dizajn
Podrobnosti...

 
The Terry ONeill Award
Spletno mesto Terry O’Neill Award že sprejema avtorska dela. To tekmovanje sodobne fotografske umetnosti je namenjeno tako novim, kot tudi uveljavljenim fotografom, ki imajo tako enkratno priložnost za promocijo svojega dela.
Fotografija
Podrobnosti...

 
Tekmovanje Autodesk Rendering Revolution
Rendering Revolution tekmovanje, ki je sponzorirano s strani Autodesk, CGarchitect in NVIDIA je mednarodno tekmovanje mirnih slik arhitekturne vizualizacije v okviru praznovanja obletnice Autodesk 3ds Max.
Grafični design
Podrobnosti...


Razpis za oddajo prispevkov za Design For Decades
Ameriški inštitut za arhitekturo je objavil razpis za oddajo dizajnov za razstavo Design for Decades. Izbrani projekti bodo predstavili najboljše primere odličnosti svetovnega oblikovanja.
Grafično oblikovanje
Podrobnosti...


Tekmovanje Mother Tongue
Mother Tongue (Materni jezik) je inovativna spletna razstava, ki želi zajeti moč jezika - verbalno in vizualno, formalno in neformalno. Jezik ni le produkt človeškega življenja - je tudi predpogoj, da ljudje vzpostavijo odnos.
Oblikovanje
Podrobnosti...

 

<< predhodna stran | stran 1 | stran 2 | stran 3 | stran 4 | naslednja stran >>


www.oblikovanje-agd.com - AGD grafično oblikovanje -

Zemljevid strani
Oblikovanje