Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje AGD design
Proces grafičnega oblikovanja
Referenčni grafični dizajn
Naročniki vizualnih komunikacij
Cenik grafičnega oblikovanja
Kontaktni podatki
Spletne povezave
 
 

Tekmovanje Autodesk Rendering RevolutionKategorija: grafični design

Rendering Revolution tekmovanje, ki je sponzorirano s strani Autodesk, CGarchitect in NVIDIA je mednarodno tekmovanje mirnih slik arhitekturne vizualizacije v okviru praznovanja 20. obletnice Autodesk 3ds Max.

Udeleženci morajo ustvariti arhitekturne scene, ki vključujejo logotip 3ds Max 20th anniversary. Logotip mora biti statičen in kreativne oblike.

Udeleženci, ki nimajo lastne programske opreme 3ds Max or 3ds Max Design lahko s spletne strani prenesejo trideset dnevno preizkusno različico. Študenti lahko prenesejo 3ds Max Design iz Autodesk izobraževalne skupnosti.

Prijavnine ni.

Sodelujejo lahko 3D umetniki iz vsega sveta. Za prijavo na tekmovanje morate biti stari najmanj 18 let, za izlet v AU pa najmanj 21 let.

Izdelki so lahko narejeni s katero koli aplikacijo, končno renderiranje pa mora biti narejeno s programsko opremo Autodesk 3ds Max ali Autodesk 3ds Max Design.

Zmagovalec bo prejel dve povratni letalski vozovnici, tri hotelske nočitve in dve vstopnici za Autodesk University (AU). Zmagovalcu bo namenjeno tudi posvetilo na M&E in PSEB, prejel pa bo tudi Autodesk Design Suite Premium (US $4,995 MSRP) in profesionalno grafično kartico NVIDIA Quadro 5000.

 

Nazaj na predhodno stranwww.oblikovanje-agd.com - AGD grafično oblikovanje -

Zemljevid strani
Oblikovanje