Vizualne komunikacije

Grafično oblikovanje AGD design
Proces grafičnega oblikovanja
Referenčni grafični dizajn
Naročniki vizualnih komunikacij
Cenik grafičnega oblikovanja
Kontaktni podatki
Spletne povezave
 
 

Vizualne komunikacije

Dovršena vizualna komunikacija predstavlja temelj učinkovitega nagovarjanja uporabnikov. Grafično oblikovanje preko vizualne komunikacije in prezentacije približa storitev ali izdelek širšemu občinstvu ter s pomočjo kreativnih tehnik in marketinških prijemov prikaže rešitev dopadljivejšo in razumljivejšo. Vsi naši dizajni in kreativne rešitve so unikatni in prilagojeni posameznemu naročniku. Pri grafičnem oblikovanju smo izredno fleksibilni in prilagodljivi. Želje naročnika so vedno na prvem mestu. Z naročnikom sodelujemo, ga poslušamo in mu svetujemo pri oblikovanju celovitega izdelka in izbiri najučinkovitejšega dizajna. Ne glede na to ali gre za celostno grafično podobo, logotip, letak, plakat, zasnovo spletne strani, oblikovanje knjige, revije, ali samo vizitke, za nas projekt ni zaključen dokler naročnik ni zadovoljen.

Ne dopustite, da bi trženje vašega izdelka ali storitve omejevala forma.

Mnenja nekaterih naročnikov vizualnih komunikacij

Na področju vizualnih komunikacij smo sodelovali z mnogimi naročniki. Nekateri so nam o medsebojnem sodelovanju zaupali svoje mnenje.

doc. dr. Damjan Krajnc
Univerza v Mariboru, Fakulteta za kemijo in kemijsko tehnologijo
Z AGD smo sodelovali na projektu ECO-HUB, v katerem so oblikovali vse nastale materiale. Sodelovanje z njimi je bilo odlično, saj izkazujejo visoko stopnjo profesionalizma. Z njihovim delom smo zelo zadovoljni, saj smo z nizkimi stroški dosegli maksimalen rezultat. Z njimi bomo zagotovo še sodelovali!

Aleš Perovšek
Vodja sektorja za trg nepremičnin
Geodetska uprava Republike Slovenije

O sodelovanju Urada za množično vrednotenje nepremičnin z AGD, ki poteka sedaj že skoraj dve leti, se lahko izrazimo samo najboljše. Poleg kakovostnih in cenovno ugodnih oblikovalskih rešitev je posebej pohvalna hitra odzivnost in časovna prilagodljivost AGD pri izvajanju dogovorjenih nalog.

mag. Polona Demšar Mitrovič
Ministrstvo za promet Republike Slovenije
Na Ministrstvu za promet izvajamo projekt integriranega javnega potniškega prometa, katerega cilj je izboljšati ponudbo za potnike s poenotenjem voznih redov in uvedbo enotne vozovnice. Pomemben del projekta je celostna grafična podoba javnega potniškega prometa. S pomočjo AGD smo dobili odlično in prepričljivo oblikovalsko rešitev, ki bo z jasno prepoznavnimi elementi nagovarjala uporabnike. Izredno zadovoljni smo bili s profesionalnim pristopom AGD, katerega cilj je zadovoljen naročnik in odličen izdelek.

Tomo Kočar
Direktor založbe Zavod Tolovaj
Naša založba se od samega začetka zaveda pomena kakovostnega oblikovanja. Spoštovanje dogovorjenih rokov in suvereno obladovanje vseh tehničnih zahtev tiska, od predložitve predloge na listu papirja, do končne oddaje digitalnega zapisa v tiskarno sta danes samoumevna. Prav tako zaželjena in cenjena je avtorska nadgradnja vsakega projekta posebej. Ker AGD nenehno presega naša pričakovanja, nameravamo s sodelovanjem nadaljevati tudi v naslednjih letih.

Simon Mlakar
Center za informiranje, sodelovanje in razvoj nevladnih organizacij (CNVOS)
Kljub kar bogatim izkušnjam z delom na relaciji urednik - grafično tehnični oblikovalec smo bili nad pristopom AGD najbolj prijetno presenečeni. Z eno besedo: profesionalno. Z več besedami pa: hitri reakcijski časi, natančnost, odprtost za kreativno delo in razvoj idej, praktično nobenih napak in dvojnega popravljanja istih korektur. Končni izdelek je temu primeren in smo seveda zadovoljni in toplo priporočamo.

Marjetka Rojec
V samozaložbi sem izdala dve slikanici za otroke. Oblikovanje druge knjižice sem zaupala AGD-ju, ki je odlično opravil svoje delo. To je potrdilo nekaj založniških hiš. Profesionalen odnos (izvedba v dogovorjenem roku, ugodna cena, medsebojno sodelovanje, čudovit izbor in domiselnost oblikovanja) me je prepričal v novo sodelovanje pri izdaji naslednjih slikanic.

Igor Azinovič
I-NOVA d.o.o.
AGD se drži rokov in kvalitetno izdela naročila. Zelo dobro razume naročnika in končni izdelek je vedno pozitivno presenečenje.

Gregor Resman
Bent excellent d.o.o.
AGD nam je pomagal pri ustvarjanju grafične podobe in pokazal nove možnosti za oblikovanje tiskovin. Njihov oseben odnos, hitrost in prilagodljivost doprinesejo k nadpovprečni vrednosti končnega izdelka.

dr. Neja Zupan
Zavod Bisernica
Vsak produkt ali storitev izraža svojo energijo. Skozi ustvarjena dela ga. Tatjane sem spoznala, da zna začutiti, kaj naročnik potrebuje in se ji približati, tako da izdelek na koncu v celoti predaja sporočilo, ki ga naročnik želi dati drugim. Naši materiali so skozi pridih čutnosti in ustvarjalnosti ga. Tatjane dobili novo dimenzijo.

Matjaž Dreier
Sadjarstvo, vinogradništvo in vinotoč Dreier
S podjetjem AGD smo se spoznali ob zamisli, da bi naša družinska kmetija potrebovala celostno grafično podobo (CGP). Želeli smo logotip, etikete za naše izdelke in drugi promocijski material. Naredili smo manjši natečaj v katerem smo povpraševanje poslali 15 oblikovalskim podjetjem, da bi nam pri tem pomagali. Podjetje AGD je bilo edino, ki nam je posredovalo svoje zamisli brez, da bi za to zahtevalo vnaprejšnje plačilo. Vsi ostali so hoteli denar vnaprej, šele potem bi začeli razmišljati o naših željah. Že prvi prejeti osnutek je pokazal vse dobre lasnosti podjetja in nam vzbudil upanje, da bomo dobili točno tak izdelek, kot si ga želelimo. Če na kratko povzamem besede o AGD bi lahko rekel to: storitev opravijo kreativno, hitro, upoštevajo tvojo željo, izdelek predajo v najboljši možni kvaliteti, ohranjajo dober odnos z naročnikom in na koncu lahko dodam le še to: tako storitev opravijo za razumno ceno in vedno znova so na voljo za vse probleme.

Jurij Švajncer
Vojni muzej Logatec
Sodelovanje z AGD, oziroma arhitektko in oblikovalko Tatjano Lješevič Cvar, ocenjujemo kot izjemno pozitivno izkušnjo. Grafično je oblikovala in pripravila obsežno barvno knjigo z več kot 650 stranmi in več kot 2200 fotografijami. Svoje delo je opravila zelo hitro (pred rokom), natančno (brez napak), strokovno (z veliko izkušnjami), predvsem pa točno tako kot je bilo dogovorjeno. Vsa komunikacija je potekala zelo hitro in učinkovito (tudi med dela prostimi dnevi), pri reševanju problemov in korekturah je bila izjemno prilagodljiva, vselej pa je docela upoštevala tudi naše želje. Končni izdelek je bil resnično čudovit, celotno sodelovanje pa izjemno korektno. Ker se vsak, tudi poslovni odnos, začne in konča pri ljudeh, resnično priporočamo sodelovanje s Tatjano Lješevič Cvar.


www.oblikovanje-agd.com - AGD grafično oblikovanje -

Zemljevid strani
Vizualne rešitve