Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje AGD design
Proces grafičnega oblikovanja
Referenčni grafični dizajn
Naročniki vizualnih komunikacij
Cenik grafičnega oblikovanja
Kontaktni podatki
Spletne povezave
 
 

Grafično oblikovanje in druge zvrsti vizualne komunikacije

Seznam mednarodnih tekmovanj amaterskih in profesionalnih dizajnerjev, ilustratorjev, fotografov, arhitektov in drugih umetnikov.

<< predhodna stran | stran 1 | stran 2 | stran 3 | stran 4 | naslednja stran >>HOW Magazine - nagrade za oblikovanje logotipa
Leta 1985 ustanovljena revija HOW nudi profesionalnim grafičnim oblikovalcem bistvene poslovne informacije, opisuje nove tehnologije in postopke, profile novih in uveljavljenih dizajnerjev, obravnava zanimive projekte in daje ustvarjalni navdih.
Grafično oblikovanje
Podrobnosti...


CQ22 - mednarodni poziv za oddajo prispevkov
Creative Quarterly vabi art direktorje, grafične oblikovalce, ilustratorje, dizajnerje, fotografe in druge umetnike širom sveta za oddajo prispevkov za CQ22. Creative Quarterly postavlja s pomočjo zahtevnih in brezkompromisnih sodnikov visoka merila. Objavljena bodo samo najboljša dela.
Različne discipline
Podrobnosti...


MAFF - natečaj za najboljši plakat in animacijo
MAFF (Metrion Animation Film Festival) se bo odvijal med 27. in 31. oktobrom. Združenje za mlade in študente prireja tekmovanje za najboljši plakat in animacijo na temo babilonskega stolpa.
Različne discipline
Podrobnosti...


Tekmovanje za najboljšo spletno tipografijo
Tekmovanje je namenjeno proslavljanju tipografske svobode s katero se soočajo spletni oblikovalci po vsem svetu. Cilj tekmovanja je promocija, zavedanje in sprejetje spletne tipografije, ki uporablja @font-face deklaracijo.
Grafično oblikovanje
Podrobnosti...


Mednarodno fotografsko tekmovanje Nikon
Nikonov mednarodni fotografski natečaj je zasnovan z namenom, da zagotovi priložnost fotografom na vseh ravneh usposobljenosti širom sveta. Fotografom omogoča, da komunicirajo in prispevajo k fotografski kulturi.
Fotografija
Podrobnosti...


Mednarodno tekmovanje sodobne umetnosti
Namen tekmovanja je promocija prijavljenih umetnikov s tem, da se jim daje priložnost, da se pridružijo mednarodnemu tržišču sodobne umetnosti. Ta cilj bodo omogočale prednosti, ki jih ponuja tekmovanje.
Različne discipline
Podrobnosti...


Oblikovanje naslovnice za radijsko postajo
88.9FM KUCI je neprofitna radijska postaja, ki se nahaja v kalifornijskem Orange County. Vsi ne živijo dovolj blizu postaje, da bi bili lahko DJ, vendar obstajajo tudi drugi kreativni načini, ki lahko pomagajo zagnati delovanje postaje.
Grafično oblikovanje
Podrobnosti...


Swatch nagrajuje mlade ilustratorje
Maja bo v Berlinu ponovno potekal vodilni mednarodni festival sodobnih ilustracij in grafične umetnosti. Prijavi se lahko vsak dizajner iz katerega koli dela sveta.
Ilustracije
Podrobnosti...


INDEX Oblikovanje za izobraževanje
Index vabi fakultete, študente in mlade diplomante k sodelovanju pri oblikovalskem izzivu, ki je bil razvit v tesnem sodelovanju in podpori UNICEF-a. Tema letošnjega izziva je Oblikovanje za izobraževanje. Gre za razvoj in oblikovanje rešitev, ki izboljšujejo vzgojno in izobraževalno okolje.
Grafični design
Podrobnosti...

 

<< predhodna stran | stran 1 | stran 2 | stran 3 | stran 4 | naslednja stran >>


www.oblikovanje-agd.com - AGD grafično oblikovanje -

Zemljevid strani
Oblikovanje