Grafično oblikovanje

Grafično oblikovanje AGD design
Proces grafičnega oblikovanja
Referenčni grafični dizajn
Naročniki vizualnih komunikacij
Cenik grafičnega oblikovanja
Kontaktni podatki
Spletne povezave
 
 

Skopski mednarodni študenstski natečaj za najboljši letakKategorija: grafično oblikovanje

Podnebne spremembe, globalno segrevanje, izguba biotske raznovrstnosti, težave s pitno vodo, sanitarni problemi, izguba okoljskih virov, onesnaževanje, kjotski protokol, kopenhagenski vrh ... ukrepajte in stopite korak naprej. Povejte svoje mnenje o problemih s katerimi se sooča naš planet. Povejte glasno!

Vabljeni so študenti grafičnega oblikovanja in vizualnih umetnosti iz vsega sveta, da prispevajo letak na omenjeno temo. Razpis je namenjen samo študentom umetnosti in oblikovanja, ki so prijavljeni na izobraževalni ustanovi za umetnost in oblikovanje, vključno s področji likovne umetnosti, grafičnega oblikovanja, vizualnih komunikacij, komunikacijskega in medijskega oblikovanja in drugih sorodnih disciplin.

Sodelujejo lahko študenti iz vseh držav. Oddaja plakatov je brezplačna. Vse stroške tiskanja bo kril organizator. Plakatov ni treba pošiljati kot tiskovine. Vsak udeleženec ali skupina lahko prijavi največ tri letake.

Prva nagrada znaša 1500 evrov
Druga nagrada 1000 evrov
Tretja nagrada 600 evrov

Poleg tega bo žirija podelila sedem častnih pohval za najboljše letake na temo ekologije. Vsi sodelujoči oblikovalci bodo prejeli potrdilo o sodelovanju.


Nazaj na predhodno stranwww.oblikovanje-agd.com - AGD grafično oblikovanje -

Zemljevid strani
Oblikovanje